top of page

HYPNOSE

Hypnose er en naturlig tilstand, som vi alle er i til daglig.

Mange har en overbevisning om, at de ikke kan blive hypnotiseret, og det er ikke korrekt. Hypnose er for mennesket lige så naturligt som at trække vejret!

trappe

Mange har en overbevisning om, at de ikke kan blive hypnotiseret, og det er ikke korrekt. Hypnose er for mennesket lige så naturligt som at trække vejret!

Vi er dagligt i hypnose og kan bedst beskrives med, at når vi kører bil, og lige pludselig misser en afkørsel, dette er en tilstand, hvor vi er i underbevidstheden og bevidsthed og underbevidsthed, arbejder ikke sammen, så derfor opstår den pludselige forvirring.

Underbevidstheden kan bedst forklares ved en kæmpe harddisk, hvor vi lagrer alle vores oplevelser, alt, hvad vi oplever det lagre vi.

Selvom vi ikke kan huske det, så er det stadigvæk lagret, og underbevidstheden styrer vores tanker og handlinger. 

Hypnose giver dig adgang til din underbevidsthed, her kan man arbejde med angst, fobier, depressioner, lavt selvværd, etc.

Oplevelser og følelser, som normalt ikke er tilgængeligt for os, får vi mulighed for at trække ud og dermed få en forståelse. Når vi har fået forståelsen, kan vi omprogrammere og slette de data, som ikke er hensigtsmæssige mere.

 

De data, vi har i underbevidstheden, er dem, der former vores overbevisninger i vores daglige liv, negative tanker og mønstre, som vi har oplevet tidligere, og vi bruger de data til at beskytte os, selvom de ikke er tidssvarende og totalt ubrugelige. Vores tanker og bekymringer kommer fra oplevelser, vi har været igennem, og vi har kun de programmer i underbevidstheden, som vi har lært, og den gode nyhed er, vi

Hypnose er videnskabeligt bevist, og der er lavet en masse forskning på området, hvor folk under hypnose oplevede, at deres smerter helt eller delvist forsvandt, efter de havde været i hypnose.

Det er ikke så mærkeligt, for smerter er noget, hjernen sender ud, når der er noget galt, og lige så vel, som den kan sende smerter ud, kan den også nedtone eller fjerne det helt.

 

Årsagen til, at vi får smerter, er, at vi skal være opmærksomme på, at noget er galt.

Lægevidenskaben kan kun hjælpe, hvis de kan se de fysiske symptomer i vores krop, og hvis der ingen fysiske symptomer er, ja - så får vi at vide, at vi er nødt til at leve med det!

Vores underbevidsthed har svaret på, hvorfor vi har smerter, angst, depression, afhængighed etc. 

Jeg har prøvet hypnose før, men det virkede ikke?

Der er forskel på, hvordan folk reagerer på hypnose, jeg er trænet med David Elmann metoden, som grundigt tester, hvilken form for induktion der virker bedst på den enkelte.

 

Der er stor forskel på, hvordan vi tænker, og hypnose handler i alt sin enkelthed om at komme forbi bevidstheden uden den opdager det.

 

Det kan sammenlignes med at komme forbi en firewall, når først man er inde. så er der fri adgang til, at vi i fællesskab kan få adgang og arbejde med din underbevidsthed!

Der er 7 stadier af hypnose, og det er ikke, ligegyldigt hvilket stadie du er på, der er forskel på at skulle arbejde med et rygestop eller en svær depression derfor er det også meget vigtigt, at man kender til de 7 stadier for at få det ønskede resultat.

17A2B6B1-943E-49C9-A7EC-C35F80215224.jpe

"Det går så let, at træde i Lystens Dans; men når det så er længere henne, og det er Lysten, der danser med Mennesket mod hans viljie: det er en tung Dans!"

                                          Ole Søren Kirkegaard

bottom of page