top of page

RTT

Marisa Peer er grundlæggeren af Rapid Transformation

RTT er en banebrydende standalone terapiform som kan afhjælpe, angst, fobier, depressioner, lavt selværd, afhængigheder, problemer i parforhold, toksiske forhold, kroniske smerter etc.

Above the Clouds

"Livet har kun den mening vi giver det"

SÆT DIG SELV FRI

RTT er terapi, der virker, med hurtige og vedvarende resultater.

Slut med lange psykologforløb, invester i en løsning for dig selv - endelig en løsning, der virker.

Marisa Peer har udviklet RTT, og hendes terapi har vundet mange priser. 

Læger har verden over taget hendes terapi til sig, og hun har lige vundet en pris, som er en stor anerkendelse inden for lægevidenskaben.

BEHANDLINGER

Konsultation

RTT SESSION

En RTT session tager 90 min

I forbindelse med RTT session vil det være en god ting at vælge servicen livline.

 

Når man kommer af med en overbevisning, er der masser af værktøjer, som jeg kan give dig fremadrettet, så du står stærkere med ved fremtidige udfordringer.

 

Du betaler for 1 mdr. ad gangen
og kan stoppe, når du føler dig klar til det.

 

Ingen binding.

PRIS RTT SESSION

 Ung kvinde Overvejer

LIVLINE

Vi mødes hver uge online 30 min.

 

Her har du mulighed for at vende, de tanker du møder, efter at overbevisningen er væk.

Den nye overbevisning skal have plads, og det kan ofte være hårdt.

Mange har brug for at vende de tanker, som kommer op, når de har fået øje på den overbevisning, der har blokeret dem.

PRIS LIVLINE

DET SIGER KUNDERNE

MAIA

Er fuldstændig i chok over, hvor effektivt dette har været!

Jeg troede, at hypnose var noget for tryllekunstnere, men er blevet klogere og fået knust et evigt tilbagevendende angst problem mht. at ville mig selv det godt, som låste mig fast i evig angst.

Efter 21 dages intens lytning til skræddersyet hypnose til mig er mit sind helt anderledes, og jeg får øje på alt det positive i livet. Der er en KÆMPE verden til forskel på mig før og efter dette forløb.

Jeg er faktisk blevet så glad for min personlige hypnose, at jeg fortsat spiller den for mig selv hver dag.

Når sindet ser glæden ved livet, de små ting i dagligdagen, udvikles sindet til at tiltrække yderligere positive oplevelser. Jeg har fået selvkærlighed på rekordtid og sluppet angst for at turde livet.

PAARNAQ

Jeg har flere uhensigtsmæssige tankemønstre, som jeg har brugt mange år på at bearbejde, og ved, hvor hårdt og tidskrævende det sædvanligvis er, når jeg bruger samtaleterapi.

Min oplevelse med Monnieh har været helt fantastisk anderledes.

Jeg ønskede at arbejde med min meget tvangsprægede fitness afhængighed, som har udviklet sig og anket sig dybt i mig, siden jeg var en teenager.

Min tvangsprægede adfærd blev forstærket af meget destruktive tanker, som ofte handlede om, at jeg ikke fortjente at leve, medmindre jeg gjorde mig fortjent til at leve de dage, jeg havde trænet.

Og havde jeg en periode, hvor jeg ikke var i stand til at træne, var jeg i disse tanker det meste af tiden, hvilket gjorde, at jeg blev fuldstændig handlingslammet.

Monnieh var hurtig til at gennemskue min situation og gik i dybden på en energisk måde og var utrolig betryggende, da jeg let kunne stole på hendes dygtighed, da jeg hele vejen igennem fik tingene at vide på en virkelig bekræftende og opmuntrende måde.

Efter 21 dage, hvor jeg hørte det, hun optog til mig, var det helt klart, at jeg ikke længere havde disse tvangstanker.

Tankerne omkring min krop har ændret sig fuldstændigt, hvor jeg er begyndt at se mine behov fra en helt anden vinkel

 

Det er en stor gave

En mulighed, jeg under alle, der har brug for det.

ANASTASIA

Min største anbefaling går til Monnieh.

Så hjertevarm og stadig skarp og direkte.

Hun gennemskuer hurtigt, hvor du saboterer dig selv i dit liv.

Jeg har aldrig oplevet så meget, udvikling, som jeg har gennemgået de sidste 5 uger, hvor jeg hver dag har lyttet til den optagelse Monnieh, har lavet specielt til mig.

 

Og det er ikke kun mig selv, der ser og mærker, min transformation - det gør mennesker udefra også.

Alle de kloge og vise ting, jeg har HØRT virkelig længe, føler jeg nu, at jeg FORSTÅR og mærker dybt inde i mig selv. Jeg har indset mit eget værd og tør sætte mig selv først. Jeg står stærkere i mig selv end nogensinde før og har den dybeste tiltro til, at jeg gør alle mine vildeste drømme til virkelighed, for jeg har modet og tager handling på det hver dag.

Jeg har givet slip på så meget tvivl og frygt på et meget dybt plan, at jeg næsten ikke kan huske, at jeg var sådan engang. Det er den vildeste oplevelse og nok lidt svær at forstå, før man selv har prøvet det.

 

Derfor kan jeg kun anbefale dig at arbejde med Monnieh, hvis du er træt af at sidde fast i gamle mønstre og er klar til et liv med frihed til at gøre det, du virkelig drømmer om. Jeg vil for evigt være taknemmelig for det Monnieh har gjort for mig, for det har været den største gave

STINE

Kan absolut anbefale en session , hos Monnieh.

 

Hun pejler sig lynhurtigt ind på din problemstilling og vejleder derudfra.

 

Det kan være, du tror, du roder med én problemstilling, men Monnieh gennemskuer hurtigt, hvis der er noget andet, som ligger bag.

 

Du har oplevelsen af at blive lyttet, til og taget alvorligt, og du får noget brugbart, som du aktivt kan bruge i din videre udvikling.

IRENE

RTT fik mig til at se en sammenhæng i mine blokeringer fra før jeg blev født og helt til i dag.

 

Og ved at høre sætningerne og tale hverdag flere gange om dagen, fik mig til at sætte de vigtigste blokeringer til siden og ikke have fokus på dem længere.

 

Jeg kan helt klart anbefale Monnieh og hendes behandling og måde at møde hendes klienter. Jeg følte mig set og hørt og tage godt om.

 

Så min oplevelse var klart positiv og jeg følte at vi var på bølgelængde med det samme. Jeg følte mig set og hørt og tage godt om. Jeg kan på det varmeste anbefale det til andre.

JANE

Har været i et forløb hos Monnieh, som startede med en samtale om, hvad jeg gerne ville have ud af hypnoterapi, hvorefter jeg blev spurgt om situationer fra barndom, teenageliv og voksenliv.

 

Monnieh var skarp til at komme ind til kernen af mine udfordringer, og det fik vi en snak om, hvorefter jeg fik en slags guidet meditation under hypnose, som hun efterfølgende sendte til mig på fil.

 

Den skulle jeg lytte til hver dag i 21 dage for bagefter at have en opfølgende samtale.

 

Ved samtalen startede jeg med at fortælle, at jeg ikke følte, at det havde rykket ved noget, men Monnieh begyndte at spørge ind til de ting, som jeg havde fortalt om ved vores første samtale, og det viste sig faktisk, at der VAR rykket ved tingene - helt uden at jeg havde bemærket det, fordi det var sket så stille og naturligt. ?

 

Jeg kan kun anbefale Monnieh. Hun er utrolig behagelig at tale med nærværende og lyttende. Det er en behandling, man godt kan unde sig selv!

AWARDS

rtt-therapy-image (1).png
Screen-Shot-2020-01-10-at-15.25.45.jpg
17A2B6B1-943E-49C9-A7EC-C35F80215224.jpe

"Det går så let, at træde i Lystens Dans; men når det så er længere henne, og det er Lysten, der danser med Mennesket mod hans viljie: det er en tung Dans!"

                                          Ole Søren Kirkegaard

bottom of page