top of page
Above the Clouds

"Livet har kun den mening vi giver det"

SÆT DIG SELV FRI

RTT

Marisa Peer er grundlæggeren af Rapid Transformation

RTT er en banebrydende standalone terapiform, som kan afhjælpe, angst, fobier, depressioner, lavt selvværd, afhængigheder, problemer i parforhold, toksiske forhold, kroniske smerter etc.

1545401902_IMG_3609.JPG fave.jfif

Marisa Peer er grundlæggeren af Rapid Transformation Therapy dagligt omtalt som RTT.

Det er en helt ny og banebrydende terapiform, som har taget verden med storm.

Det er hurtigt og meget effektivt og har inden for det sidste år vundet flere priser og heriblandt 5 gyldne Stevie awards, fordi det er så ekstraordinært, og er på verdensplan blevet taget godt imod også inden for den medicinske verden.

RTT er meget mere en normal hypnoterapi, og det er en terapiform, som kan stå alene med helt fantastiske og exceptionelle resultater.

 

Så hvad kan RTT?

 

 • Kombinerer den bedste hypnoterapi med unikke metoder, som giver en vedvarende ændring

 • Bryd dårlige vaner

 • Opnå exceptionelle resultater inden for sport

 • Bliv mere succesfuld i din karriere

 • Bliv mere succesfuld inden for performing arts

 • Forøge fokus og motivation

 • Bliv fri for angst og fobier

 • Bliv fri for depressioner og lavt selvværd

 • Få styr på et blivende vægttab

 • Bryd ud af toksiske forhold

 • Barnløshed

 • Spiseforstyrrelser

 • PTSD/C-PTSD, bipolar

 • Etc.

 

RTT arbejder med underbevidstheden, som er en ekstraordinær ressource, som lagre alle de oplevelser og erfaringer, som vi har fået gennem livet.

Dette er oplevelser som, har formet, hvordan vi anskuer livet generelt, dette har også betydning for, hvorfor vi reagerer på bestemte ting i særdeleshed. 

Underbevidstheden er den, som giver os inspiration og brillante ideer, så hvorfor er vores underbevidsthed så ikke en del af vores daglige bevidsthed? 

Tidligt i livet lærer vi, hvordan vi navigerer i livet med vores bevidsthed, imidlertid er ændring rettet mod det bevidste sind, begrænset.

 

Viljestyrke kan ikke stå alene med at bryde dårlige vaner eller angst. Vi tager os selv i, at vi år for år laver de samme nytårsforsæt, og for at ændre dette, skal vi bruge mere end viljestyrke eller logik.

 

Vi er nødt til at få adgang til underbevidstheden. RTT løser dette hurtigt og nemt, med hypnose kommer vi kontakt med underbevidstheden, og bare rolig hypnose overtager ikke din hjerne, det er en naturlig tilstand, som vi er vant til at være i hver dag, det kan sammenlignes med, når man dagdrømmer, eller er optaget af at se en film. Under hypnose er du så optaget, at du ikke bekymrer dig ikke om andet det. Denne øgede fokus tilstand giver dit sind mere kontrol ikke mindre.

 

Det kritiske talende sind bliver omgået. Vi får adgang til overbevisninger, som er blevet formet for mange år siden, så din underbevidsthed bliver modtagelig for ændringer. RTT ændrer opfattelser og tanker på det ubevidste plan.

Positive forslag bliver plantet som små frø i underbevidstheden, og nye overbevisninger kan nu slå rødder og vokse frem. Alt dette i bare en session, ja, du læste rigtigt kun en session, og ikke flere end tre.

 

RTT er designet til at skabe en hurtig løsning og permanente resultater.

 

RTT bruger et sprog som kickstarter fantasien, og ordene er tilpasset præcis til dig, din personlige optagelse er essentiel, og du skal lytte til den i 21 dage. Optagelsen fastlægger stier eller forbindelser mellem neuroner, som de nye veje styrkes, bliver den nye adfærd implementeret, du føler ikke dårligt selvværd mere og tvivler heller ikke på dig selv.

 

Glem alt om lange terapiforløb, som fortsætter i en uendelighed, om med meget lidt virkning, det er der ingen af os, der har tid til, med Rapid Transformational Therapy kan du hurtigt og nemt bryde fri fra det, som tynger dig, du kan bare give slip så kort sagt RTT kan hjælpe dig med at ændre vaner såsom at få en sundere krop at fjerne stress, angst og nervøsitet. Yde, dit bedste sig, farvel, til modløshed og skyld.

 

Tag et skridt ind i din brillante fremtid med ekstraordinær hypnoterapi og fremragende resultater.

17A2B6B1-943E-49C9-A7EC-C35F80215224.jpe

"At man, når det i Sandhed skal lykkes En at føre et Menneske hen til et bestemt Sted, først og fremmest må passe på at finde ham der, hvor han er, og begynde der."

                                        Ole Søren Kirkegaard

bottom of page