top of page

Identificer
Narcissisme

TAG ALT KONTROL TILBAGE

DEN GRANDIØSE NARCISSIST

Den grandiøse narcissist kendetegnes ved, at de praler meget, og ikke har så meget tilovers for almindelige mennesker.

De praler omkring alting, og en ting kan du være sikker på, det meste af det er løgn.

Den grandiøse narcissist er patologisk løgner, og jo mere de fortæller den samme løgn, jo mere tror de på den.

De er utrolig selvoptaget, med et kæmpe stort, og meget skrøbeligt ego. De tåler ikke kritik og er utrolig nær tagende, hvis man kommer til at støde dem, oplever man et voldsomt raseri udbrud.

Den grandiøse narcissist har brug for mange rygklappere og udenoms affære for at blive bekræftet, de er utrolig rastløse og kommer hurtigt til at kede sig. De har utrolig svært ved at være alene og kræver konstant opmærksomhed. 

De har meget svært ved kun at holde sig til en partner, og samtidigt føler de sig også berettiget til utroskab, den grandiøse narcissist gør ikke meget for at skjule sine affærer, og får et kick ud af, at få sin partner til at føle sig mindre værd. 

Mange partnere til den grandiøse narcissist oplever, at de økonomisk er blevet afhængige og har svært ved at forlade forholdet.

Den grandiøse narcissist har brug for magt og kontrol, og han/hun kontrollere sin partner med frygt og følelsen af håbløshed.

Den grandiøse narcissist har et voldsomt temperament, hvis han/hun ikke får sin vilje, og på den måde styrer narcissisten sine omgivelser. Når man er sammen med en grandiøs narcissist, kan man både være udsat for psykisk og fysisk vold.

Den grandiøse narcissist ydmyger sin partner verbalt, og det spiller ingen rolle om man er ude blandt andre, som offer er det utroligt belastende for man ved aldrig hvad der kommer til at ske.

Den grandiøse narcissist, kan også ydmyge andre, og det kan især gå ud over tjenere på restauranter, hvor de pludselig bliver ydmyget eller bliver offer for urimelige krav.

Den grandiøse narcissist føler sig berettiget til alt, og andre mennesker betyder ikke noget i deres øjne. Så længe at de kan nedgøre og træde på andre mennesker så får de et personligt kick ud af.

Den grandiøse narcissist er som oftest utrolig veltalende og charmerende, og så er de exceptionelle til at manipulere andre mennesker. De er som oftest utrolig intelligente, og fantastiske til at imitere følelser, mange tror at de besidder en hel del empati, men det er bedrag, de har lært at imitere følelser men de kender ikke til empati.

 

Den grandiøse narcissist snyder og bedrager andre mennesker, og man ser dem oftest i forskellige dokumentarer hvor de har snydt mange forskellige kvinder for deres penge.

De har ikke det der ligner samvittighed, og føler sig berettiget til alt hvad de gør. I deres verden er det i orden, da folk bare kan lade være med at være så dumme!

 

Den grandiøse narcissist snyder og bedrager også forretningspartnere og familiemedlemmer ingen går ram forbi, så længe det tjener et formål for narcissisten.

 

Hvis de bliver taget i deres løgne, bliver de utroligt rasende og føler sig forurettet, de lever i deres eget kongerige hvor de er kongen og alle andre er undersåtter, de sætter regler op for andre, men når det kommer til den grandiøse narcissist, så er der ingen regler!

 

Den grandiøse narcissist fremstår med masser af penge, men måden de er kommet til dem på, har som oftest haft en stor konsekvens for andre. 

Den grandiøse narcissist er også utrolig kontrollerende og jaloux.

Hvis du vil lære mere om narcissisme kan du læse min omfattende blog omkring emnet her 

success-businessman-2021-12-27-21-27-30-utc.JPG
bottom of page